Sport and Tours Logo
Sport and Tours
Avonturen op water en land


Wij bieden actieve ontdekkingstochten voor sportieve reizigers van alle niveaus in Amsterdam en Haarlem.

Neem contact op

Mogen wij mee op je volgende avontuur?

Claudio Duran Paolo Iodice

Over ons

Sport and Tours is gevestigd in Haarlem, waar we ons specialiseren in het leveren van hoogwaardige sportieve activiteiten zoals Stand up paddleboarding (suppen), windsurfen, kajakken, fietstochten en wandeltochten in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. We bieden zowel het materiaal en beschikken daarnaast over de instructeurs die professionele instructies kunnen geven.

Sport and Tours is opgericht door Claudio Duran en Paolo Iodice. Zij delen een voorliefde voor zowel sport en buitenactiviteiten als de natuur en het water.

Claudio is vanuit Chile in Nederland neergestreken als professioneel sup atleet. Sinds 2015 staat hij zeer regelmatig op sups. De afgelopen jaren heeft hij onder andere deelgenomen aan het NK Sup en de 11 Steden Tocht op de Sup.

Paolo is een ASI-gecertificeerde sup instructeur en ontwikkelcoach. In de jaren 80 was hij professioneel windsurfer. Op dit moment neemt hij in de master klasse deel aan beide sporten.

Ga met ons op avontuur

Onze missie

Sport and Tours biedt actieve en recreatieve activiteiten met het doel om een gedenkwaardige ervaring te bieden. We willen onze klanten (vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, gezinsuitjes, etc.) een effectieve manier bieden om plezier te hebben en om stress te verminderen door middel van een flinke dosis positieve energie. Ons doel is om alle deelnemers een onvergetelijke ervaring te geven.

Laten we samen op avontuur gaan!


Klaar om met ons een avontuur aan te gaan? Bel, mail of app en we nemen zo snel mogelijk contact op!

+31(6)18812580
[email protected]
Whatsapp
Instagram
Facebook
Spaarnwouderstraat 35, 2011AB Haarlem