Kano Huren Haarlem


Kajak huren in Haarlem:

Kajak verhuur

Verken vanuit je kajak

  • Verken Haarlem op je eigen tempo.
  • 1- en 2-persoons kajaks beschikbaar.
  • Vraag ons om leuke routes.
  • Vertrek vanaf onze winkel aan het Spaarne met gebruik van kleedruimte en kluisje.
  • € 12.50 per uur per kajak (2 uur minimum).

Huur een kajak om Haarlem op een unieke en ontspannen manier te ontdekken. Onze kajaks zijn geschikt voor één of twee personen. Kajakken is een activiteit met een lage impact, waardoor bijna iedereen deze leuke sport zonder training kan beoefenen. Dit is een leuke activiteit voor de hele familie, waarbij kinderen vaak de voorkeur geven om een sup te huren in plaats van een kayak.

Je kajaktocht begint in het centrum van Haarlem. Onze verhuurlocatie ligt op enkele minuten lopen van de Grote Markt en is eenvoudig per voet te bereiken.

Zo bereid je je voor op je kajak tocht:
We adviseren om kleren te dragen die een beetje nat kunnen worden. Tijdens het peddelen zullen er namelijk waterdruppels van je peddel vallen, en het zou zonde zijn als je goede kleren daardoor (een beetje) nat worden. Een trainingbroek of korte broek, met een shirt van bijvoorbeeld een sneldrogende stof, is ideaal. Draag daarbij sportschoenen of ga op blote voeten kajakken.

Wat is het verschil tussen een kajak en een kano?
Een kajak en kano lijken sterk op elkaar. Bij een kano hoort een peddel met aan één kant een blad, waarbij je dus regelmatig de kant wisselt waar je peddelt. Bij een kayak peddel je aan beide kanten. Zeker voor minder ervaren peddelaars is het makkelijker om met een kayak te varen.

Kajak huren Haarlem
Kajak huren Spaarne
Kajak toer Haarlem

Laten we samen op avontuur gaan!


Klaar om met ons een avontuur aan te gaan? Bel, mail of app en we nemen zo snel mogelijk contact op!

+31(6)18812580
[email protected]
Whatsapp
Instagram
Facebook
Spaarnwouderstraat 35, 2011AB Haarlem